top of page

Ontdek uw project in

Virtual Reality

 

Welkom bij Jan Abbeloos architectenbureau, waar innovatie en creativiteit samenkomen om uw dromen tot leven te brengen. Wij zijn trots om aan te kondigen dat we nu onze projecten in Virtual Reality (VR) kunnen presenteren. Deze geavanceerde technologie stelt ons in staat om onze ontwerpen op een geheel nieuwe manier te visualiseren en te beleven, waardoor u een ongeëvenaarde kijk krijgt op uw toekomstige project.

01

Realistische Beleving

Stap in uw nieuwe woning, kantoor of gebouw en ervaar het alsof het al gebouwd is. Met VR kunt u door elke ruimte wandelen, het interieur bekijken en de indeling voelen alsof u er echt bent.

03

Interactieve Ontwerpbeoordeling

Met VR kunt u actief deelnemen aan het ontwerpproces. Samen kunnen we veranderingen aanbrengen en direct zien hoe deze uw project beïnvloeden. Dit maakt het eenvoudiger om beslissingen te nemen en te zien hoe uw ideeën werkelijkheid worden.

02

Diepere Inzichten

VR biedt een dieper begrip van schaal, verhoudingen en de relatie tussen verschillende ruimtes. U krijgt een beter idee van hoe het daglicht binnenvalt, hoe ruimten aanvoelen en hoe de omgeving reageert op het ontwerp.

04

Hoe werkt het ?

Onze VR-presentaties zijn eenvoudig en intuïtief. Na het bespreken van uw wensen en het creëren van een gedetailleerd ontwerp, nodigen we u uit in ons kantoor om uw project in VR te ervaren. U zet een VR-headset op en binnen enkele ogenblikken staat u midden in uw toekomstige ruimte. Dit biedt een ongeëvenaarde mogelijkheid om elk detail te inspecteren en eventuele aanpassingen direct te bespreken.

Ervaar het zelf

 

Bij Jan Abbeloos architectenbureau geloven we dat de toekomst van architectuur ligt in de kracht van visualisatie. Virtual Reality is een revolutionaire stap in het ontwerp- en bouwproces, en wij zijn er trots op om voorop te lopen met deze technologie. Wilt u uw project tot leven zien komen in VR? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

bottom of page