top of page
12711215_10155114886708084_4997068901721691844_o_edited.jpg

Hello

Ik ben Jan Abbeloos, geboren in 1967, en ik heb mijn diploma behaald als ingenieur-architect aan de KU Leuven in 1990. Mijn passie voor duurzaamheid leidde me naar een opleiding tot expert onroerende goederen, waar ik in 2010 het label "Energiebewust Architect" heb behaald. Met bijna dertig jaar ervaring combineer ik mijn technische expertise met een sterke focus op energie-efficiëntie en duurzaam ontwerp.

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Onze expertise

Bij Architectenbureau Jan Abbeloos geloven we dat elk project een verhaal vertelt. Ons team, onder leiding van Jan Abbeloos, staat klaar om uw visie om te zetten in een tastbare realiteit.

 

Met bijna dertig jaar ervaring in de branche en een passie voor innovatie, bieden wij een breed scala aan diensten aan, variërend van nieuwbouw tot renovatie en alles daartussenin.

Onze expertise strekt zich uit over verschillende domeinen:

  • Particuliere woningbouw: Of u nu droomt van een modern huis met strakke lijnen of een gezellige hoeve met karakter, wij helpen u bij elke stap van het proces.

  • Renovaties en vernieuwbouw: Van historische panden in de Brugse binnenstad tot rijwoningen in de rand, wij brengen nieuw leven in oude structuren met respect voor hun erfgoed.

  • Commerciële en kantoorbouw: Wij ontwerpen functionele en inspirerende ruimtes die aansluiten bij uw bedrijfsbehoeften en merkidentiteit.

  • Sociale woningbouw: Als maatschappelijk bewuste architecten dragen we bij aan het creëren van betaalbare en duurzame huisvesting voor iedereen.

  • Technische projecten: Onze expertise omvat ook complexe projecten zoals tankstations, weegbruggen en industriële loodsen, waarbij functionaliteit en veiligheid voorop staan.

  • Appartementsgebouwen: Van luxueuze residentiële complexen tot compacte stadsappartementen, wij streven naar hoogwaardig en comfortabel wonen.

  • Interieurontwerp en verlichting: Wij creëren interieurs die naadloos aansluiten bij uw levensstijl en persoonlijke smaak, en zorgen voor de juiste sfeer door middel van doordacht verlichtingsontwerp.

 

Daarnaast bieden wij onze expertise aan als adviseur en expert bij bouwgeschillen en -problemen, waarbij we streven naar rechtvaardige oplossingen en duurzame resultaten.

Bij Architectenbureau Abbeloos staat uw tevredenheid centraal. Neem vandaag nog contact met ons op om uw project te bespreken en samen te werken aan uw droomontwerp.

Hoe ?

Bij ons bureau staat persoonlijke betrokkenheid centraal. Ik, Jan Abbeloos, onderhoud persoonlijk het contact met u als bouwheer, voer de besprekingen, en ben aanwezig bij werfbezoeken en de bouwcoördinatie. Deze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat uw wensen en behoeften nauwlettend worden opgevolgd en dat we samen kunnen werken aan een succesvol project.

Als ingenieurs- en architectenbureau nemen we ook de stabiliteitsstudie voor onze rekening. Dit omvat onder andere betonberekeningen en het opstellen van bekistings- en wapeningsplannen. Door vanaf het begin rekening te houden met de draagstructuur van het ontwerp, is het niet nodig om een aparte stabiliteitsingenieur aan te stellen.

Heeft u plannen voor (ver)bouwprojecten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende kennismaking. Ik kijk ernaar uit om uw project samen met u te bespreken en tot een succesvolle realisatie te brengen.

Tot binnenkort !?

bottom of page